Fostul fotbalist Dănuț Lupu va fi eliberat condiționat din Penitenciarul Rahova

Fostul fotbalist Dănuț Lupu va fi eliberat condiționat din Penitenciarul Rahova

Fostul fotbalist Dănuț Lupu va fi eliberat condiționat din Penitenciarul Rahova, a decis joi instanța. 

Dănuț Lupu va fi eliberat condiționat. Iată decizia Judecătoriei Sectorului 5: Admite propunerea de liberare condiţionată formulată cu privire la persoana condamnată LUPU DĂNUŢ. În baza art. 100 Cod penal, dispune liberarea condiţionată a persoanei condamnate de sub puterea m.e.p.î. nr. 134/2023 emis în baza st. pen. nr. 79/2023 a Judecătoriei Cornetu, prin care a fost condamnat la pedeapsa de 7 luni şi 10 zile închisoare, dacă nu este arestat în altă cauză. Intervalul cuprins între data liberării condiţionate şi 17.05.2024 constituie termen de supraveghere.

Regret nesupus de mult fapta comisă și vreau să îmi acordați șansa de a demonstra acest lucru în stare de libertate, a declarat în fața instanței fostul internațional Dănuț Lupu, a transmis Alexandru Costache, pentru Telejurnal. Avocata lui a cerut să îl elibereze pe fostul fotbalist pentru bună purtare, întrucât acesta și-a ispășit două treimi din pedeapsă, a conștientizat gravitatea faptei comise și a fost stăruitor în muncă. În plus, a cerut să fie eliberat din penitenciar întrucât, în 1990 a participat la CM de Fotbal.

În toamna anului 2023, Dănuț Lupu a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare, pentru că a condus în mod repetat fără permis. El mai avea o condamnare cu suspendare, de aceea instanța i-a transformat pedeapsa într-una cu executare.

Dănuț Lupu a fost dat în urmărire internațională, însă el s-a întors din Dubai și s-a predat, potrivit tvrinfo.ro.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
14.9 ° C
16 °
12.2 °
66 %
3.6kmh
0 %
mie
24 °
joi
22 °
vin
27 °
sâm
25 °
Dum
19 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii