Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri că are încredere în şansele sale la alegeri, pentru că Bucureştiul arată „mult mai rău decât acum patru ani”.

Gabriela Firea a fost întrebată, la sediul central al PSD, dacă este de părere că Marcel Ciolacu îşi doreşte cu adevărat ca ea să câştige alegerile pentru Primăria Capitalei. „Sunt convinsă că da, pentru că, altfel, în acea zi foarte lungă, de 16 ore, de la Guvern, când a fost şedinţa Coaliţiei, nu mi-ar fi spus că aceasta este varianta cea mai bună pentru Bucureşti, pentru bucureşteni. Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani, că este foarte multă mizerie, sunt foarte multe gropi, şobolani pe străzi, parcurile insalubre, nu s-a mai făcut nimic cu transportul public în comun, reţeaua de termoficare este deteriorată, doi ani nu s-au folosit cele 300 de milioane de euro, fonduri europene, obţinute de echipa mea şi atunci este normal, prin comparaţie, bucureştenii să considere că am avut un mandat mai bun şi să mă întorc la Primărie pentru a îmi continua proiectele şi pentru a veni cu proiecte noi”, a spus Firea, potrivit Agerpres.

Ea a menţionat că timpul este „un duşman”, pentru că şi-a anunţat candidatura foarte târziu. „Este într-adevăr timpul un duşman, dar consider că nu e un impediment, pentru că tot timpul poate să devină şi un prieten dacă mă voi adresa direct bucureştenilor în întâlniri directe, aşa cum am avut şi ca senator de Bucureşti şi voi avea în continuare şi prin intermediul presei”, a afirmat Firea. Firea nu crede că va fi afectată de scandalul azilelor: „Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit”.

Gabriela Firea spune că nu are nicio vină în scandalul azilurilor din Ilfov, care a devenit anchetă penală. ”Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit”, spune Firea, arătându-se încrezătoare că poate câştiga un nou mandat de primar general. ”Domnul preşedinte şi prim-ministru Marcel Ciolacu a adus aminte acest scandal tocmai subliniind faptul că eu nu am fost implicat, că nu am nicio vină şi că nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit”, a afirmat Firea, întrebată dacă crede că scandalul azilelor va fi o piedică pentru ea în aceste alegeri. Întrebată dacă crede că Marcel Ciolacu îşi doreşte cu adevărat ca ea să câştige un nou mandat la Primăria Capitalei, Firea a răspuns: ”Sunt convinsă că da, pentru că altfel, în acea zi foarte lungă, de 16 ore, de la Guvern când a fost şedinţa coaliţiei nu mi-ar fi spus că aceasta este varianta cea mai bună pentru Bucureşti”. Ea admite că, în condiţiile în care candidatura sa a fost anunţată foarte târziu, timpul este ”un duşman”, dar ”nu un impediment” şi tot timpul poate fi ”un prieten” dacă se va adresa ”direct bucureştenilor”.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer fragmentat
15.9 ° C
17.2 °
14.9 °
72 %
3.6kmh
75 %
sâm
22 °
Dum
23 °
lun
25 °
mar
22 °
mie
24 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii