Gabriela Firea: „Aș vrea să demontez această temă toxică de campanie cu rechinii imobiliari”

Gabriela Firea: „Aș vrea să demontez această temă toxică de campanie cu rechinii imobiliari”

Mediul antreprenorial trebuie să fie partenerul oricărei societăți normale și profesioniste, a declarat Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei, miercuri, în discursul susținut la evenimentul de prezentare a proiectelor de investiții realizate de primarul Daniel Băluță al Sectorului 4 în mandatul 2020-2024.

Candidata PSD la Primăria Capitalei spune că acuzațiile de acest gen sunt de fapt o „temă toxică de campanie”.
„S-a spus și despre mine, și despre Robert, și despre Daniel, „bine, ei au făcut lucruri în Capitală, dar, vedeți dumneavoastră, s-au dat de partea rechinilor imobiliari”. Aș vrea, cu toată responsabilitatea, cu toată tăria și cu toate argumentele profesionale și mai ales legale, să demontez această temă toxică de campanie. Oricine dorește să vină să îmi spună că nu e adevărat ce spun să vină cu argumente, nu cu lozinci”, a declarat Gabriela Firea.

„Ce sunt rechinii imobiliari? În mintea celor care stau ascunși în birouri și nu fac nimic, și dau vina pe extratereștri pentru neputința lor, rechinii imobiliari sunt niște oameni răi, care își pun investițiile lor, forța lor, munca lor în slujba răului, în slujba a ceea ce nu e bine. Dincolo de faptul că omenirea s-a construit prin muncă, prin investiții, prin capital”, a adăugat social-democrat.

„Eu consider că mediul de afaceri trebuie să fie prietenul fiecăruia dintre noi, pentru că mediul antreprenorial creează locuri de muncă, oamenii de afaceri riscă și plătesc taxe și impozite la stat și trebuie să fie partenerul oricărei societăți normale și profesioniste și al reprezentanților acestei societăți.
Că e vorba de consilieri, de primari, președinți de consilii județene, miniștri, parlamentari, important este cum tratăm noi cu respect această relație în beneficiul cetățenilor, nu în beneficiul nostru și nici în beneficiul personal al oamenilor de afaceri. Regulile să fie respectate, legile să fie prietenoase cu oamenii”, a continuat Gabriela Firea, potrivit B1 TV.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
24.6 ° C
26.1 °
23.8 °
37 %
5.7kmh
0 %
mar
25 °
mie
24 °
joi
25 °
vin
27 °
sâm
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii