Gabriela Firea: „Bucureştenii nu trebuie să fie pedepsiţi din cauza incapacităţii lui Nicuşor Dan de lucra pentru oameni”

Gabriela Firea: „Bucureştenii nu trebuie să fie pedepsiţi din cauza incapacităţii lui Nicuşor Dan de lucra pentru oameni”

Preşedinta PSD Bucureşti Gabriela Firea a declarat că Primăria Capitalei este într-un blocaj fără precedent, iar edilul Nicuşor Dan a lăsat fără buget PMB. Ea a mai spus că primarul genrral nu poate avea pretenţia ca proiectul său de buget să fie aprobat atunci când este unul nerealist.

De asemenea, ea i-a invitat pe liberalii organizaţiei PNL Bucureşti să deblocheze împreună bugetul Capitalei, să depună amendamente la proiect pentru că „bucureştenii nu trebuie să fie pedepsiţi din cauza incapacităţii lui Nicuşor Dan de lucra pentru oameni”.

„Primăria Capitalei este într-un blocaj fără precedent, lăsată fără buget chiar de către primarul general. Când vii cu un proiect nerealist, nu poţi avea pretenţia să fie aprobat. Trebuie să te gândeşti la toţi bucureştenii, dacă vrei să fii sprijinit. Este clar un moment zero pentru Capitală! Dreapta Unită s-a destrămat şi Nicuşor Dan nu mai are majoritate în Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Este nevoie de o nouă majoritatea, a bucureştenilor, nu a primarului general!”, a scris Gabriela Firea, vineri pe Facebook.

„PSD Bucureşti a fost mereu alături de toţi bucureştenii şi activitatea consilierilor generali din toţi aceşti trei ani şi jumătate este cea mai bună dovadă”, a continuat fostul edil general.

„Am fost ignoraţi, proiectele noastre au ajuns târziu sau deloc la vot, amendamentele pe care le-am depus an de an au fost respinse. Mereu am solicitat discuţii cu primarul general, tot timpul în aceşti ani am fost deschişi să lucrăm pentru oameni. Nu ne-a băgat în seamă! Nici acum Nicuşor Dan nu a fost serios şi a chemat consilierii la discuţii doar de faţadă, de pe-o zi pe alta. Cred că ne-am convins despre bunele sale intenţii pentru bucureşteni şi oraş”, a completat Firea.

Ea a mai spus că „soluţia poate veni acum doar de la echipa social-democrată!”.

„Bucureştenii nu trebuie să fie pedepsiţi din cauza incapacităţii lui Nicuşor Dan de lucra pentru oameni. Aşa cum s-a creat o coaliţie de guvernare naţională, avem nevoie de un consens politic pentru bugetul Capitalei. Invit PNL Bucureşti să deblocăm bugetul Capitalei şi să le oferim bucureştenilor proiecte benefice! Să decidem împreună cele mai bune amendamente la proiectul propus de Nicuşor Dan”, a adăugat Gabriela Firea.

Aceasta a mai afirmat că „Nicuşor Dan nu trebuie să se plângă că nu are, ci trebuie să se descurce şi să găsească resurse, să taie de unde este inutil sau în plus şi să pună bani acolo unde majoritatea politică decide! Bugetul este votat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi este decizia consilierilor generali unde merg banii”.

„Nu ne vindem, însă, nimănui. Nu uităm că până acum, în pragul alegerilor, PNL Bucureşti a fost aliatul USR Bucureşti şi l-a susţinut necontenit pe Nicuşor Dan. Nu uităm nici că oamenii liberalilor au primit funcţii calde pe care nu le-au părăsit după anunţul tardiv de retragere a sprijinului. Echipa social-democrată va salva Capitala de falşii salvatori!”, a mai declarat Firea.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
18.7 ° C
20.1 °
17.8 °
50 %
4.1kmh
0 %
mar
18 °
mie
24 °
joi
22 °
vin
27 °
sâm
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii