Gabriela Firea: „Bucureștiul are nevoie de un colac de salvare. Capitala este abandonată de falșii salvatori și toate proiectele majore sunt blocate!”

Gabriela Firea: „Bucureștiul are nevoie de un colac de salvare. Capitala este abandonată de falșii salvatori și toate proiectele majore sunt blocate!”

„Sute de mii de bucureșteni se îngrozesc la gândul că ar putea rămâne fără căldură în aceasta iarnă. Deja aproape 2.000 de blocuri au probleme, sezonul rece fiind abia la început. Chiar dacă actualul primar general s-a laudat că va fi mult mai bine, realitatea este cu totul alta. Opririle sunt mult mai lungi, iar oamenii stau cu săptămânile fără apă caldă și căldură”, notează senatorul PSD Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook. 
„La ședința săptămânală a organizației PSD Bucuresti am discutat despre această problemă serioasă a Capitalei împreună cu senatorii și deputații de București – profesorul Adrian Streinu-Cercel, Gabriel Mutu, Rodica Nassar și Nicoleta Matilda Goleac, prefectul Capitalei, Rareș Hopincă, lideri ai organizațiilor de sector – Petre Florin Manole, Constantin Melnic, secretarul general al PSD București, Alexandru Hazem Kansou, consilierii generali Marius Pavel și Honorius Circa, președinții organizațiilor interne de femei – Ancuta Comanici, seniori – Niculaie Bordei, PES – Madalin Jijie, TSD București – Alexandru Susai.
Problema termoficării din București nu poate fi rezolvată peste noapte, dar în mandatul meu de primar general am început reparațiile atât de necesare la conductele vechi de 30-40 de ani și am reușit să accesăm fonduri europene în valoare de 300 milioane de euro pentru reparația a 200 km de conducte. Din păcate, lucrările au început cu doi ani întârziere și sunt departe de a fi gata. Să sperăm că nu vor fi pierdute o parte din fondurile nerambursabile.
Bucureștiul are nevoie de un colac de salvare. Capitala este abandonată de falșii salvatori și toate proiectele majore sunt blocate! Obiectivele de investiții pe care le-am lăsat în lucru sunt uitate și se fac pași mult prea mici pentru continuarea lor”, conchide Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.
+31

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.6 ° C
21.2 °
20.5 °
39 %
4.1kmh
0 %
sâm
21 °
Dum
16 °
lun
15 °
mar
13 °
mie
13 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii