Gabriela Firea: „Capitala Viitorului este despre oameni, dar mai ales despre servicii publice care să ridice calitatea vieții în București”

Gabriela Firea: „Capitala Viitorului este despre oameni, dar mai ales despre servicii publice care să ridice calitatea vieții în București”

„Capitala Viitorului este despre oameni, dar mai ales despre servicii publice care să ridice calității vieții în Bucuresti. Nu avem un oraș sărac, resurse există suficiente. Ducem lipsă, pe alocuri, de gospodari, de echipe care să știe să gospodărească și să aducă orașul la standardele pe care le merită bucureștenii”, notează Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook
„Cu puține exemple, am pierdut peste trei ani. Timpul nu a stat în loc, a regresat din păcate.
Am discutat despre situația Capitalei, la ședința organizației PSD București, împreună cu liderii organizațiile de sector, parlamentarii, liderii organizațiilor de femei, tineret și seniori.
Ne pregătim pentru alegerile europarlamentare, în 9 Iunie. Este foarte important ca bucureștenii să știe ce înseamnă să fim reprezentanți cât mai bine în Parlamentul European.
Echipa social-democrată a reușit să aducă 1 miliard de euro fonduri europene în Capitală, între 2016 și 2020. Majoritatea proiectelor derulate în ultimii trei ani sunt cu finanțarea obținută de social-democrați.
Fondurile nerambursabile europene sunt o oportunitate pe care nu trebuie să o ratam. Profitul României din relația cu Uniunea Europeană a depășit 60 de miliarde de euro”, conchide Gabriela Firea.
+45

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer fragmentat
15.9 ° C
17.2 °
14.9 °
72 %
3.6kmh
75 %
sâm
22 °
Dum
23 °
lun
25 °
mar
22 °
mie
24 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii