Gabriela Firea: Echipa social-democrată pentru Capitală este determinată să transforme Bucureștiul în „orașul dorit de oameni”

Gabriela Firea: Echipa social-democrată pentru Capitală este determinată să transforme Bucureștiul în „orașul dorit de oameni”

„Ingineri, juriști, profesori, cadre medicale, economiști, specialiști în administrație publică sau comunicare. Tineri, femei, bărbați activi și seniori sunt colegii mei care vor munci cu dedicare în Consiliul General al Municipiului București”, transmite senatorul PSD Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.  
Echipa social-democrată pentru Capitală este determinată să transforme Bucureștiul în “orașul dorit de oameni”! După 9 iunie, voi avea alături de mine colegi cu experiență în administrație și care știu ce au de făcut pentru oameni și acest oraș.
✍🏻 Am depus, ieri, lista reprezentanților social-democrați pentru Consiliul General al Municipiului București și peste 37.000 de semnături de susținere.
🙏🏻 Orice lider, cu atât mai mult un primar general, are nevoie de o echipă de oameni profesioniști, cu dorință și putere de muncă, cu experiență în domeniul său de activitate.
🖋️ Împreună cu cei mai eficienți primari de sector din Capitală, Robert Negoita și Daniel Băluță, șeful campaniei electorale și îi mulțumesc pentru asta, deschid lista PSD pentru Consiliul General al Municipiului București tocmai pentru a arăta cât de important este acest for de conducere, aici fiind votați direct reprezentanții oamenilor. Ne bazăm și pe sprijinul premierului și președintelui PSD Marcel Ciolacu.
Colegii din actualul Consiliu General – cărora le mulțumesc foarte mult pentru că în acești ani grei au fost singura voce care a făcut opoziție actualului mandat dezastruos -, și care nu se vor regăsi pe noua listă, se vor implica în consiliile locale de sector sau în cadrul Primăriei Generale, după alegeri.
Listă PSD pentru Consiliul General al Municipiului București:
1. Gabriela Firea
2. Robert Negoiță
3. Daniel Băluță
4. Dan Cristian Popescu
5. Alexandru Hazem Kansou
6. Ancuța Comănici
7. Adrian Vigheciu
8. Elena Petrescu
9. Adrian Turmac
10. Emanuel Iacob
11. Alexandru Susai
12. Florentina Gherghiceanu
13. Andrei Tănase
14. Ioana Stoica
15. Marian Artimon
16. George Manciu
17. Constantin Melnic
18. Costin Chiriță
19. Andreea Deac
20. Anca Grecea
21. Andrei Iordănescu
22. Mihaela Enciu
23. Mădălin Jijie
24. George Ciubotaru
25. Ema Cojman
26. Valeriu Șuhan
27. Nicușor Briceag
28. Gheorghe Ciontu
29. Natalia Petrescu
30. Niculae Bordei
Cu mare recunoștință, aș dori să mulțumesc colegilor mei din actualul Consiliu General! În acești ani dificili, ei au fost singura voce care s-a ridicat împotriva mandatului dezastruos actual. Pentru dedicarea și eforturile lor, le sunt profund recunoscătoare. Chiar dacă nu vor face parte din noua listă, sunt sigur că vor continua să-și aducă contribuția în consiliile locale de sector sau în cadrul Primăriei Generale după alegeri”, conchide Gabriela Firea.
May be an image of 11 people and text that says 'RTIDUJL M-DEMOCRAT +'

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.3 ° C
21.2 °
19.9 °
52 %
4.6kmh
0 %
mar
24 °
mie
24 °
joi
25 °
vin
27 °
sâm
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii