Gabriela Firea: „Interesul nostru comun este să nu ne mai fie rușine pentru felul în care se trăiește în București”

Gabriela Firea: „Interesul nostru comun este să nu ne mai fie rușine pentru felul în care se trăiește în București”

Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD și lider al organizației PSD București, a fost alături miercuri de liderii alianței de guvernare la prezentarea medicului Cătălin Cîrstoiu drept varianta aleasă pentru cursa electorală din București. Gabriela Firea i-a urat succes candidatului comun PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu. De asemenea, Gabriela Firea a relatat pe pagina sa de Facebook despre acest moment. 

Gabriela Firea i-a urat succes lui Cîrstoiu și a spus că va munci „chiar mai mult” pentru campania electorală a acestuia.

„Sunt emoționată dar și fericită că astăzi, de Ziua Fericirii, discutăm despre București, capitala României (…)

Sunt absolut convinsă că ideile noastre, ale celor care am participat și astăzi la această întâlnire cu interes major guvernamental din partea domnului prim-ministru Marcel Ciolacu și cu interes, nu doar punctual, ci și foarte puternic din partea Parlamentului, prin prezența și garanția domnului președinte al Senatului (…) vor fi preluate, cel puțin în parte, de noua echipă care va lucra în această nouă formulă pentru susținerea candidatului nostru comun, pentru câștigarea Primăriei Capitalei, a primăriilor de sector.

Le mulțumesc mult primarilor de sector care au participat la această întâlnire tehnică de lucru și vor fi în continuare aproape de noi toți, pentru că avem un singur scop.

Cred și sper că interesul nostru comun nu a fost să ocupăm o funcție, un fotoliu, un scaun. Am mai fost, vom mai fi în astfel de poziții publice. Interesul nostru comun a fost să nu ne mai fie rușine pentru că în București este mizerie, pentru că oamenii trăiesc în frig, pentru că nu pot merge cu propriii copii în alte parcuri decât cele administrate de primăriile de sector, pentru că celelalte, multe, ale Primăriei Capitalei, sunt insalubre.

Să nu ne mai fie rușine pentru că nu există siguranța și securitatea cetățeanului și a copiilor în școli, pentru că s-a abandonat orice master-plan, indiferent că este vorba despre salubritate, poluare, mobilitate urbană. Au fost abandonate, au fost, pur și simplu, înghețate în acești trei ani și jumătate.

Sunt multe de spus. Mă opresc aici din punct de vedere administrativ. Politic, voi munci chiar mai mult în această campanie, pentru că îmi doresc, într-adevăr, ca bucureștenii să simtă că au autoritățile de partea lor, să simtă că noi toți ne dăm mâna și trecem peste pasiuni personale, să nu le numesc orgolii, și punem, într-adevăr, ca de fiecare dată, oamenii pe primul loc.

Mult succes domnului doctor, candidatului nostru. Mult succes colegilor noștri de la sectoare și colegilor consilieri generali. Dragi bucureșteni, dragi români, noi suntem în slujba dvs. Doamne ajută!”, a spus Gabriela Firea la evenimentul desfășurat, miercuri, la Palatul Parlamentului.

Gabriela Firea, pe Facebook: „Obligația unui primar general este să facă rost de finanțare”

„Am participat azi la lansarea candidatului comun pentru Primăria Capitalei din partea Alianței PSD-PNL, în persoana domnului profesor doctor Cătălin Cîrstoiu”, notează Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.
„Am vorbit despre situația grea în care se află Capitala, din cauza blocării sau încetinirii tuturor proiectelor: de infrastructură, pentru transport, de mediu, investițiile în spitale, școli, instituții de cultură.
Obligația unui primar general este să facă rost de finanțare – am obținut în mandatul de primar general 1 miliard de euro fonduri europene nerambursabile -, nu să se plângă pentru că are de plătit datorii. A avea facturi de plătit înseamnă că există proiecte, că șantierele progresează, că se face treabă. Toată lumea civilizată s-a dezvoltat prin credite şi datorii. Important este ca viața oamenilor să fie mai bună de la an la an, să simtă beneficiul investițiilor făcute.
Urmează o campanie dificilă. Mult succes!”, transmite Gabriela Firea.
+8

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
14.9 ° C
16 °
12.2 °
66 %
3.6kmh
0 %
mie
24 °
joi
22 °
vin
27 °
sâm
25 °
Dum
19 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii