Gabriela Firea: ,,Românii au nevoie acum, urgent, de un guvern responsabil”

Gabriela Firea: ,,Românii au nevoie acum, urgent, de un guvern responsabil”

Acuzații la adresa președintelui și a guvernului liberal! Gabriela Firea susține că românii au fost mințiți în campania electorală cu privire la proiectele de relansare economică. Aceasta își argumentează declarația prin faptul că, recent, Comisia Europeană a transmis că documentul conceput de România nu îndeplinește criteriile impuse și că nu oferă sustenabilitate economică.
Gabriela Firea susține că românii au nevoie acum de un guvern responsabil, care să vină cu un plan eficient de combatere a pandemiei și a efectelor ei.
Pocnesc gogoșile din campanie, una câte una! Este acuzația Gabrielei Firea adusă președintelui Iohannis și guvernului Orban. Ea susține că programul de redresare și reziliență, prezentat de aceștia în campania electorală, s-a dovedit a fi nouă minciună. „
Un nimic economic, un balon de săpun. Comisia Europeană a criticat dur documentul oficial, despre care spune că nu îndeplinește criteriile impuse și că nu oferă sustenabilitate economică. Românii află acum, chiar de la Comisia Europeană, că faimoasele proiecte de relansare economică care ar fi avut 30 de miliarde de euro finanțare din banii europeni ai programului de reziliență sunt doar o înșiruire de intenții, prost concepute și prost redactate, de incompetenții din guvernul PNL, care nu au prevăzut o reformă serioasă în domeniile cerute de Uniunea Europeană, respectiv digitalizarea, protecția mediului, sustenabilitatea economică și educația”, spune Gabriela Firea.

Gabriela Firea susține că acest lucru demonstrează, încă o dată în plus, cum incompetența, demagogia și foamea de putere a Partidului Național Liberal riscă să îngroape România, să-i amâne ori chiar să-i anuleze accesul la fondurile europene vitale. Aceasta îi cere atât președintelui Iohannis, cât și politicienilor de dreapta să pună capăt jocurilor politicianiste. Spune că românii nu au nevoie de circul negocierilor de la Vila Lac 1.

,,Românii au nevoie acum, urgent, de un guvern responsabil, care să refacă planul de redresare și relansare a economiei, conform cerințelor Comisiei Europene. PSD și premierul propus, Alexandru Rafila, pot pune în aplicare, din prima zi de guvernare, un plan concret și eficient de combatere a pandemiei și un program economic adaptat cerințelor Comisiei Europene. ”

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
11.3 ° C
12.1 °
8.9 °
71 %
4kmh
0 %
Dum
18 °
lun
16 °
mar
11 °
mie
20 °
joi
14 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii