Indicații pentru noaptea dintre ani: Cum va fi de Revelion în România

Indicații pentru noaptea dintre ani: Cum va fi de Revelion în România

Vestea că parada de 1 Decembrie nu va mai avea loc în acest an a surprins pe toată lumea. Din ce în ce mai multe orașe sunt carantinate, iar cei care vor să petreacă de Revelion, vor trebui să se supună unor reguli stricte în noaptea dintre ani.
Premierul Ludovic Orban a anunțat că petrecerile de Revelion din acest an nu vor mai fi deloc ca în anii trecuți. Cei ce vor să petreacă în noaptea dintre ani, nu vor mai avea dreptul de a petrece în același fel ca în anii precedenți. Petrecerile private vor fi interzise, indiferent de numărul restrâns de persoane, iar cei care au dat avans pentru o cazare la un hotel din România, își vor putea onora prezența, dar fără a avea parte de distracția din trecut.

Indicațiile stricte pentru noaptea dintre ani, sunt destinate în special tinerilor. Autoritățile spun că vor avea mare grijă ca toate regulile să fie respectate cu strictețe și că vor încerca să țină sub observație activitățile românilor din noaptea dintre ani, fără să existe incidente sau situații care să pună în pericol sănătatea populației.

Cei ce erau obișnuiți să petreacă alături de alte familii, vor fi nevoiți să-și reducă activitatea pentru a putea evita riscul de o posibilă infectare. Raed Arafat a informat românii cu privire la Revelionul 2021 și a spus ca aceștia să nu se aștepte la sărbători ca în anul 2019. Cu toate acestea, agențiile de turism oferă oferte speciale pentru cei ce vor să petreacă noaptea de Revelion departe de casă. Pensiunile și hotelurile sunt pregătite să-și primească clienții cu reduceri de sezon, dar de data aceasta, fără petreceri private în incinte. Probleme vor exista în orașele închise, unde cei carantinați nu vor putea părăsi localitatea din care fac parte.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
26.1 ° C
26.2 °
26 °
61 %
2.1kmh
20 %
vin
37 °
sâm
38 °
Dum
39 °
lun
36 °
mar
31 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii