Inspecția Judiciară: Sesizare în cazul judecătoarei care a întrebat, la procesul lui Vlad Pascu, dacă victimele ucise sunt în sală

Inspecția Judiciară: Sesizare în cazul judecătoarei care a întrebat, la procesul lui Vlad Pascu, dacă victimele ucise sunt în sală

Inspecția Judiciară s-a sesizat în cazul judecătoarei din Mangalia care a întrebat, la procesul lui Vlad Pascu, dacă victimele ucise în accidentul de la 2 Mai sunt în sală, potrivit g4media.ro.

Procesul lui Vlad Pascu a avut primul termen, joi, la Judecătoria Mangalia, iar tatăl lui Sebastian Olaru, unul dintre cei doi studenți uciși în accidentul de la 2 Mai, susține că judecătoarea a întrebat, în sală, „unde este Sebastian?”, notează HotNews.ro.

„Nu am simțit în viața mea un asemenea judecător. Îi voia buletinul (n.r. – buletinul lui Sebastian Olariu, băiatul mort în accident)”, a adăugat el.

„Chiar mi-am luat liber de la serviciu pentru că știam că astăzi este prima înfățișare în această bătaie de joc. Copiii noștri nu mai sunt printre noi, dar măcar să nu mai pățească altcineva așa ceva. Vrei să bagi droguri în tine? Nu este treaba mea. Are cine să se ocupe. Dar fă-le acolo… Nu te știe nimeni. Poliția a dat drumul la o bombă pe străzi, la un criminal. E strigător la cer”, a declarat și tatăl Robertei, studenta ucisă în accidentul de la 2 Mai.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
13.5 ° C
14.4 °
12 °
73 %
4.1kmh
0 %
mie
25 °
joi
24 °
vin
27 °
sâm
24 °
Dum
23 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii