Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer

Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer

Kate Middleton, prințesă de Wales, a anunțat că a început tratamentul  după un diagnostic de cancer, boală pe care a descoperit-o în teste de rutină, relatează BBC.

 

Într-o declarație video, Kate spune că diagnosticul de cancer a fost un „șoc uriaș”, după un număr de „luni incredibil de dificile”.   Mesajul prințesei a fost, însă, unul pozitiv: „Mă simt bine și mă simt mai puternică în fiecare zi”. Detaliile cu privire la diagnostic nu au fost oferite, însă reprezentanții cuplului princiar spun că există încredere că Middleton se va recupera complet.

Middleton a spus în comunicatul video că la momentul operației abdominale pe care a avut-o în ianuarie, nu se cunoștea diagnosticul de cancer. „Testele de după operație au găsit prezent cancerul. Echipa mea e medici m-a sfătuit să încep chimioterapie preventivă și sunt, acum, în primele etape ale acestui tratament”, a spus prințesa.

Diagnosticul prințesei de Wales vine la puțin timp de la diagnosticul anunțat al regelui Charles, care a anunțat, de asemenea, că suferă de cancer.

După săptămâni de speculaţii cu privire la starea ei de sănătate, Catherine a spus că ea şi soţul ei, prinţul William, au avut nevoie de timp pentru a explica situaţia celor trei copii ai lor, George, care are 10 ani, Charlotte, 8 ani, şi Louis, 5 ani.

Reacţia lui Kate şi a prinţului William

„Acest lucru a venit, desigur, ca un şoc uriaş, iar William şi cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa şi gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii”, a spus Kate Middleton. „După cum vă puteţi imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenţie chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte şi Louis într-un mod adecvat pentru ei şi să îi asigurăm că voi fi bine”, a precizat prinţesa de Wales.

Palatul Kensington spune că este încrezător că prințesa se va recupera complet. În declarația prințesei se explică faptul că atunci când a fost operată la abdomen în ianuarie, nu se știa că are cancer.

„Cu toate acestea, testele efectuate după operație au constatat că a fost prezent cancerul. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez un ciclu de chimioterapie preventiv și acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament”, a declarat prințesa. „Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri”.

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
18.5 ° C
20.5 °
17.7 °
72 %
2.6kmh
0 %
joi
19 °
vin
26 °
sâm
24 °
Dum
24 °
lun
24 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii