Konstantinos Passaris, supranumit „Fiara din Balcani”, a fost mutat la Penitenciarul Craiova

Konstantinos Passaris, supranumit „Fiara din Balcani”, a fost mutat la Penitenciarul Craiova

Grecul Konstantinos Passaris, supranumit „Fiara din Balcani”, care execută o pedeapsă cu închisoarea pe viață în România, după ce a omorât doi polițiști, a fost mutat de la Penitenciarul Arad la Penitenciarul Craiova, potrivit Antena 3.

Passaris a fost condamnat la închisoare pe viață, pentru jaf și omor deosebit de grav, după ce, în noaptea de 24 spre 25 noiembrie 2001, a împușcat mortal doi agenți de pază ai unei case de schimb valutar din centrul Capitalei și a fugit cu banii. În acea noaptea, Passaris era drogat și a vrut doar să-i demonstreze unei prostituate cât de ușor poate fi să faci rost de bani, conform gândul.ro.

Grecul mai omorâse și în țara sa natală doi polițiști și făcuse încă trei victime, fiind condamnat de justiția elenă pentru 18 fapte penale.

Penitenciarul de maximă siguranță din Craiova a luat măsuri speciale pentru Passaris, în condițiile în care acesta este considerat extrem de periculos și are la activ două evadări reușite în perioada în care a fost încarcerat în Grecia.

Criminalul grec a trecut pe la mai multe închisori de maximă siguranță, între care Rahova, Gherla, Craiova și, ultima dată, Arad.

Gardienii de la Arad au cerut în nenumărate rânduri ca Passaris să fie transferat într-un alt penitenciar, în condițiile în care, spun ei, supravegherea acestuia reprezintă un stres major.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
24.6 ° C
26.1 °
23.8 °
37 %
5.7kmh
0 %
mar
25 °
mie
24 °
joi
25 °
vin
27 °
sâm
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii