Lidia Buble, audiată ca martor la Curtea de Apel București, în dosarul polițiștilor acuzați de luare de mită

Lidia Buble, audiată ca martor la Curtea de Apel București, în dosarul polițiștilor acuzați de luare de mită

Lidia Buble a fost audiată la Curtea de Apel București, în calitate de martor, într-un dosar în care doi polițiști sunt acuzați de luare de mită. Se întâmplă după ce, anul trecut, cântăreața a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru că a mituit agenții în trafic.

„Vă e poftă de bezele?”, a spus, totuși, artista, în timp ce se îndrepta spre sala de judecată.

Lidia Buble a fost acuzată că, în timpul pandemiei, a mituit doi polițiști care au oprit-o în trafic. Cântăreața a dat banii pentru că nu avea actele la ea și nu voia să fie testată cu aparatul etilotest.

Artista ar fi dat agenților 900 de lei, respectiv 300 de euro. Cei doi polițiști chiar au condus-o acasă să-și ia cardul și să scoată bani de pe el, pentru că nu avea cash asupra sa la momentul opririi în trafic.

Pentru această faptă, Lidia Buble a fost condamnată de Curtea de Apel București la un an de închisoare cu suspendare.

„Condamnă inculpata BUBLE LIDIA la pedeapsa de 1 an închisoare pentru infracţiunea de dare de mită. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind termen de încercare pe o durată de 2 ani. (…) Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul loc. Bucureşti-Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie Socială Sector 1 Bucureşti, pe o perioadă de 90 de zile”, este decizia luată de instanța de fond, potrivit B1 TV..

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
6.9 ° C
8.8 °
5 °
88 %
4.1kmh
20 %
sâm
15 °
Dum
18 °
lun
16 °
mar
14 °
mie
21 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii