Lovitură în avocatură: „Cuculis&Asociații” s-a asociat cu Augustin Zegrean!

Lovitură în avocatură: „Cuculis&Asociații” s-a asociat cu Augustin Zegrean!

Augustin Zegrean (foto), fostul șef al Curții Constituționale a României, a semnat cu o casă de avocatură deja bine cotată în România: Cuculis și Asociații.

Sursele noastre spun că Augustin Zegrean a început din poziția de asociat al casei de avocatură. De asemenea, va coordona biroul din Cluj Napoca al „Cuculis și Asociații”. Fostul șef al Curții Constituționale va avea în grijă și departamentul de neconstituționalitate.

Firma Cuculis&Asociații este o casă de avocatură cu 25 de avocați și o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro anual. Activează atât în plan național cât și european. A reușit să-și facă un nume pe piața de profil prin adversitatea dezvoltată la adresa celor care fac abuz de poziție și putere. Exemplul clauzelor abuzive „promovate” de bănci este poate cel mai cunoscut.

Cât despre Augustin Zegrean, acesta a fost numit judecător al Curții Constituționale a României în 2007, pentru un mandat de 9 ani. Începând cu 2010 a fost președinte al CCR. Pe final de mandat a definit cum poate funcționa apolitic o Curte Constituțională numită politic: „Noi, la CCR, suntem ca şi călugării. Călugării se întâlnesc fără să se cunoască, trăiesc fără să se iubească şi mor fără să se plângă.” Din păcate, mulți dintre cei care i-au urmat la CCR nu au citit-o.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
10 ° C
10.1 °
9.9 °
81 %
4.6kmh
20 %
sâm
15 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
13 °
mie
21 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii