Lucian Romaşcanu a fost ales preşedinte al PSD Buzău

Lucian Romaşcanu a fost ales preşedinte al PSD Buzău

Lucian Romașcanu, ministrul Culturii, a fost ales, vineri, preşedinte al PSD Buzău. La conferinţa de alegeri au luat parte mai mulţi lideri ai partidului în frunte cu Gabriela Firea, Petre Daea, Vasile Dâncu, Adrian Câciu, Marius Budăi, Mihai Tudose care au rostit discursuri laudative la adresa lui Lucian Romaşcanu înainte să fie supusă votului candidatura acestuia la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene.

Senatorul Lucian Romaşcanu a fost ales în unanimitate de cei 370 de delegaţi prezenţi, la fel ca şi întreaga echipă pe care a propus-o.

El va fi secondat de doi prim-vicepreşedinţi în persoana primarului municipiului Buzău, Constantin Toma şi a preşedintelui Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, dar şi de 17 vicepreşedinţi.

Noul preşedinte a declarat în faţa delegaţilor la conferinţa de alegeri şi a invitaţilor că îşi propune ca din punct de vedere politic să obţină cu organizaţia PSD Buzău locul 1 pe ţară şi a dat asigurări că, deşi mandatul său este pe patru ani, după alegerile din 2024, va convoca o nouă conferinţa de alegeri în care va da socoteală pentru scorul obţinut şi va solicita membrilor de partid să hotărască dacă va mai continua sau nu în fruntea PSD Buzău.

La finalul alegerilor, Marcel Ciolacu, liderul PSD, i-a transmis lui Lucian Romaşcanu că este convins ca va fi un preşedinte mult mai bun decât el, dacă va învăţa şi politică. „Felicitări Lucian N. Romascanu și întregii echipe PSD Buzău!!!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebookm – https://www.facebook.com/CiolacuMarcel/videos/416070017212527/

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ceață
4.2 ° C
5 °
2.8 °
92 %
2.6kmh
100 %
lun
5 °
mar
7 °
mie
10 °
joi
10 °
vin
11 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii