Mădălin Ștefan Voicu a fost numit secretar de stat la Ministerul Culturii

Mădălin Ștefan Voicu a fost numit secretar de stat la Ministerul Culturii

Mădălin Voicu, fost deputat și muzician, revine în politică, în Guvernul PSD+PNL+ UDMR. Premierul Nicolae Ciucă a semnat joi, 6 ianuarie 2022, decizia privind numirea lui Voicu.

Fost dirijor și fiu de violonist, Mădălin Ștefan Voicu a fost numit secretar de stat la Ministerul Culturii, unde Lucian Romașcanu (PSD) ocupă funcția de ministru, la cel de-al doilea mandat.

Mădălin Voicu a fost parlamentar timp de 20 de ani. Primul mandat l-a bifat în perioada 1996-2000, din partea Partidei Romilor. Apoi au urmat 16 ani în Parlament din partea PSD, deci patru mandate.

Fostul dirijor a mai ocupat funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii și în intervalul 2017-2019, până când a fost demis de premierul PNL de la acea vreme, Ludovic Orban.

Tot joi, Florina Alina Pădeanu a fost numită în funcția de consilier de stat în Cancelaria Primului-Ministru. De asemenea, au fost eliberați din funcție Ion Alin Dan Ignat, consilier de stat în Cancelaria Primului-Ministru și George Mierliță, secretar de stat la Ministerul Mediului. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
22.6 ° C
23.1 °
22.2 °
64 %
4kmh
0 %
sâm
22 °
Dum
30 °
lun
33 °
mar
33 °
mie
35 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii