Maia Morgestern vă invită să intrați în „Regatul Poveștilor”

Maia Morgestern vă invită să intrați în „Regatul Poveștilor”

Cu începere din această săptămână și până la sfârșitul anului, actorii Teatrului Evreiesc de Stat și scriitorul de literatură pentru copii Petre Crăciun vă invită, indiferent de vârstă, să luați parte la proiectul „Regatul Poveștilor”.

Practic, copiii, și nu numai ei, pot urmări online, din două în două zile, în lectura actriței Maia Morgestern și a altor 11 actori ai teatrului, cele 16 povești și basme ale autorului Petre Crăciun cuprinse în volumele: „Basme”, „Povești din Țara copiilor fericiți”, „Basme pentru familia mea” și „Coboară din cetini Crăciunul cel Bun”.

Filmările au fost realizate în foaierul Teatrului Evreiesc de Stat, transformat pentru acest proiect cultural pentru copii într-un mirific platou de filmare. Alături de Maia Morgestern vor citi basmele și poveștile din acest proiect și actorii: Mircea Dragoman, Alina Tomi, Viorica Predica, Nicolae Botezatu, Iolanda Covaci, Andrei Miercure, Mirela Nicolau, Arabela Neazi, Luana Stoica, Marius Călugărița și Katia Pascariu.

Scriitorul Petre Crăciun a publicat, până acum, 25 de volume pentru copii și este membru al membru al Uniunii Scriitorilor din România, Filiala pentru copii și tineret, și a obținut Premiul Uniunii Scriitorilor din România, pe anul 2015, la secțiunea Carte pentru copii și tineret, pentru volumul „Cu Andersen în Regatul Poveștilor”.

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
34.5 ° C
36 °
32.8 °
32 %
3.1kmh
0 %
lun
34 °
mar
33 °
mie
35 °
joi
38 °
vin
34 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii