Marcel Ciolacu anunță surpriza PSD la prezidențialele din 2024

Marcel Ciolacu anunță surpriza PSD la prezidențialele din 2024

PSD pregătește o mare surpriză pentru alegerile prezidențiale din 2024! La competiția internă pentru desemnarea candidatului pentru funcția supremă în România va participa și o personalitate care nu are carnet de membru de partid.

Anunțul a fost făcut chiar de către liderul PSD, Marcel Ciolacu, cel care a precizat că, momentan, nu are de gând să candideze pentru postul de la Palatul Cotroceni, care devine vacant la finele lui 2024.

”Vom introduce și o personalitate din afara partidului pentru a participa la cursa internă pentru desemnarea candidatului PSD la prezidențiale. De 20 de ani PSD nu a câștigat această funcție, înseamnă că ceva nu a funcționat. Unul dintre lucruri a fost că președintele partidului a fost, automat, și candidatul la prezidențiale. Eu nu am aceste gânduri, în momentul de față. Acum există decizia ca eu să fiu premierul la rotativă”, a spus Marcel Ciolacu la România TV.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu anunță o decizie fără precedent – România oprește exportul de floarea-soarelui: ‘Semințele le cumpără statul la prețul pieței’ .

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
25 ° C
26 °
23 °
75 %
2.1kmh
0 %
sâm
38 °
Dum
37 °
lun
36 °
mar
31 °
mie
27 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii