Marcel Ciolacu: „Benzină: 6 lei, curent: +25%, gaz: +20%. Asta cum sună, Florin Cîțu? Tot bine?”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat declarația premierului Florin Cîțu privind creșterea economică din trimestrul II. El a vorbit despre creșterile de prețuri și l-a întrebat pe premier dacă majorările îi sună bine.

Mesajul a fost postat de liderul PSD pe Facebook. „România LOR: lapte și miere. România REALĂ: benzină: 6 lei, curent: +25%, gaz: +20%. Asta cum sună, Florin Cîțu? Tot bine?”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina de socializare.

Reacția lui Marcel Ciolacu a venit la puțin timp după ce Florin Cîțu a transmis românilor un mesaj despre evoluția economiei. Șeful executivului a vorbit despre criza economică de anul trecut și a spus că revenirea rapidă a economiei României este explicată prin măsurile luate de Guvern și prin efortul românilor.

„Am promis că România va avea o creștere economică rapidă, o revenire în V. Vă mulțumesc vouă, dragi români, este cea mai rapidă revenire pe care a avut-o România… Cifra trebuie să o ținem minte… 13%, creștere economică, sună bine, nu?”, a declarat premierul marți seara.

Prim-ministrul a mai vorbit despre vaccin și a spus că guvernarea nu este afectată de campania electorală din PNL. Florin Cîțu a anunțat și obiectivele sale din poziția de șef al Guvernului.

„Dragi români, actualul Guvern a dus România într-o nouă etapă de dezvoltare… Îmi doresc predictibilitate și stabilitate în viața economică… Acesta este doar începutul, este posibilă o creștere economică de două cifre, vă promit că până în 2024 vom face toate reformele pe care le-am promis atunci când nimeni nu avea curaj”, a precizat Florin Cîțu.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
cer senin
23.5 ° C
26.1 °
21 °
44 %
0.5kmh
0 %
lun
24 °
mar
15 °
mie
15 °
joi
17 °
vin
22 °

Opinii