Marcel Ciolacu: Cine va fi desemnat de către PSD?

Marcel Ciolacu: Cine va fi desemnat de către PSD?

Rocada premierilor rămâne valabilă. Începând cu luna mai 2023 postul va reveni PSD, mai ales că Nicolae Ciucă va deveni preşedintele PNL. Anunţul a fost făcut de preşedintele PSD Marcel Ciolacu.

Cine va fi desemnat de către PSD? În acest moment, sunt eu desemnat, dar mai avem un an de zile. Dar cu certitudine (…) dacă dl. Nicolae Ciucă va deveni preşedintele PNL, din mai 2023 funcţia va fi preluată de un prim-ministru al PSD. Este şi normal să fie aşa”, a adăugat liderul PSD.

Această înţelegerea exista şi înainte, dar acum nu mai există nicio crăpătură că acest lucru nu se va face, a mai precizat Marcel Ciolacu.

Demisia preşedintelui PNL, Florin Cîţu a dat câteva frisoanele liderilor coaliţiei care nu au exclus apariţia unei noi crize politice.

Mie mi-a fost frică de această nouă criză în interiorul PNL, s-ar putea să ne fi stopat adoptarea pachetul de măsuri, dar se pare că e depăşit momentul”, a afirmat Ciolacu, referitor la demisia lui Florin Cîţu de la preşedinţia PNL.

„Mă interesa să nu afecteze programul de guvernare şi guvernarea în sine (…) N-am avut discuţii, n-am curiozităţi, e o problemă a dânşilor, internă. Mie ce-mi pare rău, stau şi mă uit acuma, era unu atacat că îşi omoară toţi prim-miniştrii şi ce nenorocire era, parcă văd acelaşi film. Eu ce vă promit dvs este că eu şi colegii mei am învăţat din greşelile PSD”, a susţinut Marcel Ciolacu.

 

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
16 ° C
17.2 °
13.9 °
85 %
1kmh
20 %
lun
23 °
mar
24 °
mie
25 °
joi
26 °
vin
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii