Marcel Ciolacu: Evaluarea miniștrilor, dacă dorim să trăim într-o țară normală, o face primul-ministru

Marcel Ciolacu: Evaluarea miniștrilor, dacă dorim să trăim într-o țară normală, o face primul-ministru

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că premierul este cel care trebuie să efectueze evaluarea miniștrilor dacă într-adevăr se dorește „o Românie normală și europeană”.

„Evaluarea miniștrilor, dacă dorim să trăim într-o țară normală, o face primul-ministru. Primul-ministru, după ce are o evaluare asupra unui ministru, dacă dorește sau nu să îl schimbe, vine cu acea evaluare în cadrul coaliției și se iau deciziile în funcție de cine a propus respectivul ministru, dacă se vine cu un eventual înlocuitor”, a declarat liderul PSD.

Întrebat dacă este de părere s-ar impune evaluarea ministrului Energiei, președintele PSD a răspuns: „Repet, evaluările miniștrilor le face primul-ministru, dacă ne dorim o Românie normală și europeană”.

Întrebat cum vede viitorul coaliției, liderul social-democraților a răspuns: „Eu cred că România are nevoie de această coaliție. Românii au cu totul alte așteptări de la noi, nu certuri sau divergențe, și trebuie să intrăm într-un fel de a comunica și de a funcționa astfel încât românii să înceapă să aibă încredere din nou în Guvernul României. Este foarte ușor să vii să schimbi un guvern, este foarte greu să recâștigi credibilitatea românilor”.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.2 ° C
20.6 °
18.9 °
79 %
3.1kmh
0 %
sâm
35 °
Dum
37 °
lun
35 °
mar
31 °
mie
29 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii