Marcel Ciolacu, în vizită pe șantierul A0: „În sezonul estival, și locuitorii din Ilfov vor merge pe autostradă până la Constanța”

Marcel Ciolacu, în vizită pe șantierul A0: „În sezonul estival, și locuitorii din Ilfov vor merge pe autostradă până la Constanța”

Prim-ministrul Marcel Ciolacu, liderul PSD, a efectuat o vizită de lucru pe șantierul autostrăzii A0 Sud, Lotul 1 Glina – Vidra, miercuri, alături de ministrul Sorin Grindeanu al Transporturilor.

„Este evident că vorbim de certitudini. E un moment categoric de mândrie, că după 30 de ani, după ce săptămâna trecută am vorbit de Autostrada Moldovei, în sfârșit, vorbim de Centura Bucureștiului, de A0 și de autostradă. În acest moment cred că în jur de 15 aprilie, și-a asumat constructorul. Cu alte cuvinte în sezonul estival și Ilfov, locuitorii din Ilfov și din București, vor merge pe autostradă până la Constanța. Cred că e cel mai mare pas şi cea mai mare realizare după 30 de ani. Repet, vorbim deja de certitudini”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Cu adevărat, dacă am fi avut şi un primar general care să lucreze și cu Guvernul, și cu Consiliul General, și cu ministrul transporturilor, și cu CNAIR, și cu președintele Consiliului Județean de la Ilfov, fiindcă marile investiții în infrastructură nu se pot face de unul singur, se fac prin coordonare în aplicare. Eu sunt ferm convins că vom avea primar și la Sectorul 1, primar nou și lucrurile încep să ia un contur nu numai în ceea ce privește autostrăzile, dar și o coerență și o coordonare corectă la nivelul capitalei”, a adăugat liderul PSD, potrivit B1 TV.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
24.6 ° C
26.1 °
23.8 °
37 %
5.7kmh
0 %
mar
25 °
mie
24 °
joi
25 °
vin
27 °
sâm
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii