Marcel Ciolacu, președintele PSD, mesaj de susținere pentru Alexandru Rafila

Marcel Ciolacu, președintele PSD, mesaj de susținere pentru Alexandru Rafila

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a ținut să transmită un mesaj de susținere pentru Alexandru Rafila, colegul său de partid, care conduce Ministerul Sănătății. Declarațiile au fost făcute în contextul în care, vineri, a fost anunțată deschiderea a 174 de centre de evaluare a pacienților COVID. La acestea vor primi tratament persoanele depistate cu coronavirus care au forme ușoare și medii de boală.

PSD trebuia să arate responsabilitate și să se implice în actul de guvernare. Am venit la Ministerul Sănătății cu un profesionist, cu o persoană recunoscută atât pe plan național, cât și pe plan internațional, cu dl doctor profesor Alexandru Rafila. Se vede că începe să se impună programul domniei sale într-o perioadă de criză pandemică și într-o perioadă scurtă. Mă bucur că dl profesor e așa determinat și nu se abate în primul rând de la actul medical. Până acum, din cele 230 de centre, 174 sunt deja deschise, ele fiind un tampon.

Credem că dreptul românilor de a avea acces la sănătate, indiferent de veniturile pe care le au… Sunt un om de stânga și recunosc acest lucru și nu mi-e rușine și mă bucur că la aceste centre au acces atât cei bogați, cât și cei care nu au venituri așa de consistente. Dle profesor, felicitări și mult succes în continuare. Indiferent cât veți fi de atacat, să mențineți același ritm!”, a declarat Marcel Ciolacu, adresându-se în final ministrului Rafila, potrivit B1 TV.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
25 ° C
26 °
23 °
75 %
2.1kmh
0 %
sâm
38 °
Dum
37 °
lun
36 °
mar
31 °
mie
27 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii