Marcel Ciolacu: „PSD intră la guvernare pentru a le fi alături celor care au luptat singuri până acum, bărbaţi şi femei, mame şi taţi, părinţi şi bunici”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat în Parlament, înainte de votul de învestire, că pensionarii cu venituri mici vor primi un ajutor de la stat pentru a se putea întreține și pentru a-și achita facturile în această iarnă.

„Este momentul să le demonstrăm românilor că pot avea o guvernare care să lucreze pentru ei. România trăieşte în săracie, foame şi frig, s-a scumpit tot ce se putea scumpi, avem o inflaţie record.

De acum avem datoria să scăpăm prăbuşirea nivelului de trai, PSD va pune în aplicare din prima lună de guvernare pachetul social, vom creşte alocaţiile, pensiile, salariul minim şi indemnizaţiile persoanelor cu handicap.

Pensionarii cu cele mai mici pensii vor primi un ajutor pentru a-şi plăti facturile în această iarnă.M-am săturat să aud mereu, nu sunt bani pentru oameni, PSD a venit la guvernare în momente grele şi a crescut veniturile. Aşa vom face şi acum, vom aduce mai mulţi bani la buget şi vom completa veniturile tuturor oamenilor. E nevoie să punem capăt haosului sanitar (…)”, a declarat, joi, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a mai spus că PSD va pune în aplicare din prima lună de guvernare pachetul social. Vor creşte alocaţiile, pensiile, salariul minim şi indemnizaţiile persoanelor cu handicap.

„PSD intră la guvernare pentru a le fi alături celor care au luptat singuri până acum, bărbaţi şi femei, mame şi taţi, părinţi şi bunici. Este momentul să le demonstrăm românilor că pot avea o guvernare care să lucreze pentru ei, nu doar pentru cei bogaţi şi privilegiaţi. Mulţi români duc o luptă dură cu greutăţile de zi cu zi, multora le este din ce în ce mai greu să plătească facturile, mâncarea, benzina sau medicamentel.

România trăieşte în sărăcie, foame şi frig. S-a scumpit tot ce se putea scumpi. Avem o inflaţie record şi venituri îngheţate pentru oameni. Avem un drum lung în faţă, pentru a creşte din nou puterea de cumpărare. De acum, avem datoria să stopăm prăbuşirea nivelului de trai”, a conchis președintele PSD.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
burniță de intensitate joasă
4.4 ° C
4.5 °
3.9 °
93 %
0.5kmh
90 %
mar
7 °
mie
6 °
joi
8 °
vin
12 °
sâm
12 °

Opinii