Marcel Ciolacu: USR este prizonierul lui Vlad Voiculescu!

Marcel Ciolacu: USR este prizonierul lui Vlad Voiculescu!

Premierul Marcel Ciolacu susține că nu înțelege de ce liderii USR neagă evidența în ”Dosarul Vaccinurilor”. Ciolacu arată că singura explicație ar fi că liderii USR și Cătălin Drulă au încasat sume foarte mari de la Vlad Voiculescu, iar acum îl apără din acest motiv.

”N-am văzut atâta amatorism politic decât ceea ce văd la USR. Niște explicații jenante! Eu PSD trebuia să gestionez justiția din România, efectiv am refuzat. Am avut o discuție cu președintele României și am refuzat justiția.

PSD își curățenie! Am avut aceea problemă cu domnul Buzatu, am luat măsuri și gata. Ei ce zic, că electoratul USR votează cu PSD? Chiar așa să se fi sucit lumea asta?! Eu cred că domnul Drulă și liderii USR au niște datorii foarte mari la domnul Voiculescu. Altfel nu înțeleg de ce această negare, pentru că este evident, sunt sume foarte mari!

USR este prizonierul lui Vlad Voiculescu! Orice lider de partid ar fi luat o altă decizie, dar ei s-au apucat să facă scrisori, au trimis scrisori la Comisia Europeană”, a spus Marcel Ciolacu, la Realitatea PLUS.

Ciolacu a spus că fiecare ministru trebuie să-și asume responsabilitatea faptelor sale, iar USR a dat dovadă de mult amatorism la guvernare.

”A fost o oportunitate, așa zic ei. Domnule, când te joci cu viețile oamenilor, nu mai este o chestie de oportunitate. Ca să fii ministru trebuie să ai capabilitate, nu doar niște înțelegeri în interiorul partidului.

A fost vorba despre mult amatorism, nu știau cum funcționează un minister. Guvernul este un tablou întreg, nu știu să-și ia informațiile, nu știu cum să acționeze. Au crezut că dacă negociază pe la Bruxelles, au rezolvat ei tot. Uite că n-a fost așa!

Toată lumea trebuie să fie responsabilă! Eu, ca și președinte de partid sunt responsabil de oamenii care intră în Guvern. Eu trebuie să îmi asum responsabilitatea acelui om, nu poți să-l pui doar pentru că este simpatic sau că este împins de un județ.”, a mai precizat Ciolacu.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
8.5 ° C
12.1 °
3 °
66 %
1kmh
0 %
sâm
18 °
Dum
16 °
lun
15 °
mar
13 °
mie
9 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii