Mesajul premierului Marcel Ciolacu, cu ocazia Zilei Naţionale a Tineretului: „Nu conduceți dacă ați consumat alcool sau droguri!”

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, cu ocazia Zilei Naţionale a Tineretului: „Nu conduceți dacă ați consumat alcool sau droguri!”

Premierul Marcel Ciolacu a transmis, joi, un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale a Tineretului. Cu această ocazie, Ciolacu i-a atenționat și sfătuit pe tineri să nu conducă în cazul în care au consumat alcool sau droguri pentru că există un risc uriaș de a provoca accidente mortale.

„Ziua Tineretului trebuie să fie un motiv de bucurie, însă de prea multe ori distracția poate scăpa de sub control și produce drame.

De aceea, alături de Robert Cazanciuc și de mulți alți colegi din PSD, am inițiat cea mai amplă campanie de responsabilizare în privința consumului de alcool și droguri la volan. Fiindcă tinerii sunt, din păcate, printre cei mai expuși la asemenea pericole, astfel că protejarea lor este mai importantă ca oricând.

Le transmit tuturor tinerilor acest mesaj simplu și clar. Nu conduceți dacă ați consumat alcool sau droguri și nu-i lăsați nici pe cei ce lângă voi să facă o astfel de greșeală cu consecințe dramatice.

Riscul de a provoca, în asemnea condiții, accidente mortale este unul uriaș, iar Legea Anastasia prevede pedeapsa închisorii cu executare. Și nu există excepții!

Le mulțumesc colegilor din PSD, voluntarilor, polițiștilor rutieri și tuturor companiilor partenere implicate în campania de conștientizare legată de Legea Anastasia.

Fii curat la volan!”, a transmis premierul Ciolacu, pe Facebook.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.3 ° C
21.2 °
19.9 °
52 %
4.6kmh
0 %
mar
24 °
mie
24 °
joi
25 °
vin
27 °
sâm
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii