Metropola TV aduce în prim-plan baschetul european. CSO Voluntari – RSW Liege Baschet se vede live, miercuri, de la ora 19:00

Metropola TV aduce în prim-plan baschetul european. CSO Voluntari – RSW Liege Baschet se vede live, miercuri, de la ora 19:00

Pentru prima dată în istorie, orașul Voluntari devine o adevărată capitală a baschetului european.

Miercuri, 15 noiembrie, de la ora 19.00, în sala Gabriela Szabo, revelația CSO Voluntari dă pieptvu reprezentanta Belgiei, RSW Liege Baschet, în cadrul competiției European North Basketball League care ajunge pentru prima dată în România.

Metropola TV transmite în direct competiția și oferă posibilitatea tuturor celor care sunt pasionați de baschet și nu doar lor, să trăiască pe viu spectacolul de superbaschet european.

„Este un moment mai mult decât special în istoria clubului nostru, astfel că ne dorim să îl trăim împreună. Vă așteptăm să ne fiți alături!”, transmit reprezentanții clubului CSO Voluntari.

ENBL este cea mai nouă competiție la nivel european, cu un uriaș potențial de creștere, asigurând totodată beneficii financiare, flexibilitate și suport pentru echipele participante. Pentru sezonul care va începe în toamnă, ENBL va cuprinde un număr de 16 echipe, împărțite în 2 conferințe. CSO Voluntari va avea un număr de 7 meciuri garantate, dintre care 3 pe teren propriu, în Sala Gabriela Szabo.

Primele 4 echipe din fiecare conferință la finalul sezonului regulat se vor califica în PLAY-OFF, acolo unde meciurile se vor juca acasă și în deplasare, iar câștigătoarele merg la FINAL 4, turneu organizat de una dintre echipele calificate.

„European North Basketball League ajunge pentru prima dată în România, iar spectacolul este garantat! Metropola TV are onoarea să prezinte superbaschet european, în premieră absolută la Voluntari! Și romànii știu să sară”, spun reprezentanții Metropola TV.

Programele Metropola TV pot fi urmărite pe următoarele frecvențe:

1. Digi poziția 41 HD, 42 SD
2. Orange TV poziția 125 SD
3. Vodafone poziția 804 SD
4. INES poziția 203 HD
5. NEXTGEN poziția 12

Românii din diaspora pot recepționa Metropola TV și prin satelit:

1. NECODAT PE SATELIT
Satelit: THOR 6
Locație orbitala:  0.8 VEST
Frecventa: 12092 H
Rata simbol: 28000 kSps

2. Orange TV pe satelit
Satelit: HELLAS SAT 3
Locație orbitala:  39.0  EST
Frecventa: 12405 V
Rata simbol: 30000 kSps
Poziția 125

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.2 ° C
20.6 °
18.9 °
79 %
3.1kmh
0 %
sâm
35 °
Dum
37 °
lun
35 °
mar
31 °
mie
29 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii