Metropola TV, televiziune națională

Metropola TV, televiziune națională

Începând de astăzi Metropola TV emite pe întregul teritoriul țării. Datorită calității programelor și a audiențelor, Consiliul Național al Audiovizualului a acordat, în unanimitate, licență națională.

Metropola TV a debutat la mijlocul lui august 2020, ca o televiziune regională, raza de acoperire fiind zona metropolitană a Bucurestiului. În curând și-a creat, prin calitatea programelor și prin echidistanța știrilor, un public interesat de noutățile din zona limitrofă Capitalei.

Pe parcursul celor șase luni cât a funcționat în regim de televiziune regională, la Metropola TV-au perindat personalități ale lumii artistice și culturale, a fost reflectată, prin reportaje, viața de zi cu zi din cele 22 de comune din zona metropolitană. De asemenea, domeniul sportiv a fost puternic reprezentat, atât prin emisiuni cotidiene, cât și prin transmisiuni sportive care au acoperit o larga gamă de sporturi: fotbal, volei, handbal, gimnastică, înot.

Talk-show-urile susținute zilnic au dezbătut și au adus, totodată în prim-plan problemele stringente ale societății românești, analizând și dând soluții la subiectele abordate. Programul de teleșcoală a constituit, în perioada de pandemie, un paleativ la învațământul online, prin calitatea și dinamismul emisiuniilor. Constituită dintr-un colectiv de profesioniști, Metropola TV a reușit într-un timp foarte scurt să demonstreze că atunci când ești determinat, lucrurile pot fi făcute cu simț de răspundere și cu dăruire.

Mulțumim telespectatorilor noștri!

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
10 ° C
10.1 °
9.9 °
81 %
4.6kmh
20 %
sâm
15 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
13 °
mie
21 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii