Michelle Obama respinge zvonurile: nu va candida la alegerile americane

Michelle Obama respinge zvonurile: nu va candida la alegerile americane

Fosta Primă Doamnă a Americii, Michelle Obama, a spulberat speranţele celor care sperau să candideze la învestitura democrată în vederea alegerilor prezidenţiale, scrie news.ro, preluând presa de peste Ocean.

”Aşa cum a anunţat în mai multe rânduri de-a lungul anilor, fosta Primă Doamnă Michelle Obama nu va candida în alegerile prezidenţiale. Doamna Obama susţine campania realegerii preşedintelui Joe Biden şi a vicepreşedintei Kamala Harris”, a declarat la NBC News directoarea sa comunicare Crystal Carson.

Zvonurile despre o posibilă candidatră a lui Michelle Obama au apărut pe fondul dezbaterilor despre vârsta lui Joe Biden, considerat prea bătrân de mulţi alegători. Chiar voci democrate ar fi făcut presiuni în vederea unei candidaturi a soției fostului președinte american Barack Obama.

La rândul lor, republicanii au folosit acest zvon în favoarea lor și l-au alimentat,  cu scopul de a fragiliza campania lui Joe Biden.

Însă soţia fostului preşedinte democrat Barack Obama a anunţat în mai multe rânduri că nu este interesată de să se implice în politică la acest mod, deși ar urma să ia parte la campania democraţilor, la fel ca în 2020.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
13.5 ° C
14.4 °
12 °
73 %
4.1kmh
0 %
mie
25 °
joi
24 °
vin
27 °
sâm
24 °
Dum
23 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii