O gupare de traficanți de produse replicate au fost prinși și reținuți

O gupare de traficanți de produse replicate au fost prinși și reținuți

În lupta continuă cu mafia contrafacerilor, oamenii legii au reușit să destructureze o grupare de traficanți de produse replicate și vândute ca originale. Membrii rețelei se foloseau pentru vânzarea produselor de site-uri clonate și firme de curierat.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au reușit să anihileze o grupare infracțională care se ocupa cu comercializarea de produse contrafăcute. Investigațiile polițiștilor, derulate cu procurori de la Parchet, au reușit să-i depisteze pe traficanții care vindeau prin intermediul unor site-uri comerciale pe care le clonaseră, în special parfumuri. Pe lângă acestea, indivizii comercializau și pantofi sport care imitau fidel originalul.

Indivizii apelau, pentru plasarea produselor comanadate on line de clienții de bună-credință, la firme de curierat, fără ca acestea să fie implicate. După ce s-au strâns suficiente probe, în baza unor mandate de percheziție, polițiștii au descins în cinci locuințe, de unde au fost ridicate, până acum, sute de produse cosmetice. Indivizii vizați sunt anchetați pentru comiterea infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
11.6 ° C
13.3 °
10 °
71 %
8.8kmh
0 %
vin
14 °
sâm
13 °
Dum
14 °
lun
16 °
mar
13 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii