Paul Stănescu (PSD), mesaj de 1 Martie: „Primăvara aceasta să vă aducă un mărțișor norocos”

Paul Stănescu (PSD), mesaj de 1 Martie: „Primăvara aceasta să vă aducă un mărțișor norocos”

Partidul Social Democrat (PSD) a publicat pe pagina oficială a unei rețele de socializare mesajul secretarului general, Paul Stănescu, cu ocazia zilei de 1 Martie.

Paul Stănescu și-a exprimat pe pagina oficială de Facebook a partidului „întreaga stimă și admirație față de toate doamnele și domnișoarele sărbătorite astăzi”.

„La începutul lui martie celebrăm renașterea naturii și, în același timp, cele mai dragi ființe din viața noastră, fie că vorbim de mame, surori, soții sau fiice. Îmi exprim întreaga stimă și admirație față de toate doamnele și domnișoarele sărbătorite astăzi.

Colegelor noastre social-democrate le urez o primăvară cât mai caldă și frumoasă și le asigur de tot respectul meu. Primăvara aceasta să vă aducă un mărțișor norocos! La mulți ani de Mărțișor!”, a transmis Stănescu.

Totodată, ca în fiecare an, reprezentanții PSD din fiecare localitate s-au strâns în număr cât mai mare pentru a împărți câte o mică atenție doamnelor și domnișoarelor pe care le-au întâlnit pe stradă.

Atenția a constat în flori în culorile partidului, mărțișoare sau calendare cu principalii reprezentanți ai partidului din acea zonă.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
16 ° C
17.2 °
13.9 °
85 %
1kmh
20 %
lun
23 °
mar
24 °
mie
25 °
joi
26 °
vin
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii