Percheziții în trei județe și în București într-un dosar de evaziune fiscală

Percheziții în trei județe și în București într-un dosar de evaziune fiscală

A fost deschis un dosar de evaziune fiscală în care se pare că ar fi implicate 15 firme fantomă. Polițiștii din Olt au făcut 31 de percheziții în județele : Olt, Prahova, Ilfov și în Munincipiul București. 

Perchezițiile au fost făcute la mai multe sedii și locuințe ale unor persoane bănuite de evaziune fiscală și vizează piese auto, anvelope și utilaje industriale. În perioada 2014-2016, trei persoane, în calitate de administratori ai unor societăţi comerciale, ar fi înregistrat fictiv în contabilitate achiziţionarea unor utilaje, piese auto, anvelope şi utilaje industriale, care nu se regăsesc fizic în teren. Achiziţiile ar fi fost efectuate prin intermediul a 15 firme de tip fantomă.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de 100.000 de euro

În baza unor mandate de aducere, nouă persoane urmează să fie duse la sediul poliţiei, pentru a fi audiate şi a fi dispuse măsuri legale.

Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de 100.000 de euro.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
11.3 ° C
12.1 °
8.9 °
71 %
4kmh
0 %
Dum
18 °
lun
16 °
mar
11 °
mie
20 °
joi
14 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii