Premierul Marcel Ciolacu a anunțat lista candidaților PSD pe lista comună a coaliției pentru alegerile europarlamentare

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat lista candidaților PSD pe lista comună a coaliției pentru alegerile europarlamentare

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat lista candidaților PSD pe lista comună a coaliției pentru alegerile europarlamentare, după CPN al PSD.

Pe listă se află Mihai Tudose, ⁠Gabriela Firea, Claudiu Manda, ⁠Victor Negrescu, ⁠Vasile Dîncu, Gheorghe Cârciu, ⁠⁠Dragoș benea, Dan Nica, Ștefan Mușoiu, ⁠Roxana Mînzatu. Tot joi, președintele PNL Nicolae Ciucă a anunțat lista candidaților pentru alegerile europarlamentare, din partea liberalilor, validată în Biroul Politic Naţional.

Președintele PSD a mai declarat, după ce Ramona Chiriac s-a retras din fruntea listei PSD-PNL la europarlamentare, că o variantă de înlocuitor este, pentru social-democrați, fostul premier Mihai Tudose. ”Dna Ramona Chiriac a anunțat public de ce anume s-a retras. Nu pot comenta eu o decizie luată de dna Ramona Chiriac care a și anunțat public de ce a făcut acest lucru”, a declarat Ciolacu, potrivit B1 TV.

”Nu am avut o discuție privind comisarul României. Această discuție trebuie să o am cu președintele României, conform CCR, pentru că Președintele este reprezentantul României în Consiliul European unde se negociază portofoliile, România nu știe ce portofoliu de comisar va avea, abia atunci coaliția va nominaliza o persoană”, a adăugat liderul PSD, întrebat dacă Ramona Chiriac ar fi solicitat un post de comisar european.

”Referitor la domnul Tudose, este o opțiune de deschidere a listei. Vom hotărî împreună cu dl Ciucă”, a precizat Marcel Ciolacu.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
14.9 ° C
16 °
12.2 °
66 %
3.6kmh
0 %
mie
24 °
joi
22 °
vin
27 °
sâm
25 °
Dum
19 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii