Premierul Marcel Ciolacu a anunțat mai multe măsuri care vizează domenii prioritare

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat mai multe măsuri care vizează domenii prioritare

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat joi, înaintea ședinței de Guvern, mai multe măsuri care vizează domenii prioritare cum ar fi sănătatea, agricultura, transporturile sau economia.

Marcel Ciolacu a anunțat alocarea a 600 de milioane de lei pentru agricultorii romîni: „Mă bucur că ministrul Agriculturii a venit și în ședința de astăzi cu noi măsuri pentru sprijinirea fermierilor români. În total alocăm aproape 600 milioane de lei pentru cultivatorii de tomate, cartof, usturoi românesc, dar și pentru crescătorii de animale. Trebuie să creștem producția românească”.

Guvernul va restitui operatorilor de transport rutier licențiați în România jumătate din creșterea accizei la motorină a mai anunțat premierul Ciolacu:
„Continuăm să ne respectăm toate angajamentele față de transportatori. După ce am reușit să reducem prețul polițelor RCA, astăzi vom decide să compensăm șic reștere accizei la motorină. Guvernul va restitui operatorilor de transport rutier licențiați în România jumătate din creșterea accizei la motorină. În total peste 4.000 de transportatori vor beneficia de acest sprijin până la sfârșitul anului.

Vreau să continuăm să dăm un semnal puternic de sprijin către mediul de afaceri, în special pentru susținerea capitalului românesc. De aceea vom aproba un ajutor de peste 86 de milioane de lei pentru IMM-uri. Acești bani vor ajuta aproape 9.200 de firme românești să își dezvolte afacerile și să-și mențină locurile de muncă”.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
16.3 ° C
17.7 °
13 °
55 %
2.1kmh
0 %
sâm
24 °
Dum
26 °
lun
29 °
mar
28 °
mie
17 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii