Premierul Marcel Ciolacu: „Este exclus ca România să fie atacată armat de Rusia”

Premierul Marcel Ciolacu: „Este exclus ca România să fie atacată armat de Rusia”

Prim-ministrul Marcel Ciolacu, liderul PSD, a anunțat că România are un proiect comun cu Comisia Europeană pentru construirea unei fabrici moderne de pulberi pe teritoriul țării noastre.

„Cred că a fost un pic hazardată declarația persoanei de la Ministerul Apărării, care a făcut-o, că România nu are capacitatea de a face muniție NATO. România face muniție NATO (…). Este o abordare punctuală. Haideți să vedem întreg tabloul. România este membră NATO. Avem pe teritoriul României primiți ca și țară-gazdă. Avem comandament francez, coordonare franceză, pe teritoriul României sunt și militari din aproape toate statele europene. România nu va fi atacată de Federația Rusă. Este exclus. Este exclus ca România să fie atacată de Federația Rusă armat”, a adăugat premierul.

Întrebat dacă este de părere că șeful Statului Major a greșit când a făcut aceste afirmații, Marcel Ciolacu a răspuns: „Este posibil, dacă dânsul le-a făcut. Eu, din punctul meu de vedere de prim-ministru și din informațiile pe care le am eu, a greșit, dar nu e un lucru extraordinar, mai greșim”.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ceață
13 ° C
14.9 °
12 °
87 %
4kmh
40 %
Dum
22 °
lun
23 °
mar
23 °
mie
22 °
joi
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii