Premierul Marcel Ciolacu: „Înainte de a fi PSD-iști, PNL-iști, suntem români”

Premierul Marcel Ciolacu: „Înainte de a fi PSD-iști, PNL-iști, suntem români”

Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, a vorbit despre negocierile din coaliție, marți, într-o conferință de presă, și a spus că atunci „când ajungi în anumite funcții în statul român trebuie să decizi ce e mai bine pentru România, în primul rând, și pe urmă să vezi cum armonizezi lucrurile astfel încât colegii” de partid „să fie lămuriți că așa e cel mai bine”.

Întrebat despre vocile care susțin că PSD ar fi dezavantajat de un scenariu în care ar merge pe liste comune cu PNL la europarlamentare, liderul social-democrat a spus: „Repet, știu și eu, și dumneavoastră că există oameni politici și oameni de stat”.
„Când ajungi în anumite funcții în statul român, trebuie să decizi ce e mai bine pentru România, în primul rând, și pe urmă să vezi cum armonizezi lucrurile astfel încât colegii care te susțin și, până la urmă, colegii care te duc într-o anumită funcție să fie lămuriți că așa e cel mai bine, nu neapărat pentru ei. Pentru că înainte de a fi PSD-iști, PNL-iști, suntem români. Haideți să vedem ce este bine pentru România și pentru români și pe urmă sunt ferm convins că în interiorul fiecărui partid vom găsi soluțiile”, a continuat Marcel Ciolacu.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
13.5 ° C
14.4 °
12 °
73 %
4.1kmh
0 %
mie
25 °
joi
24 °
vin
27 °
sâm
24 °
Dum
23 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii