Premierul Marcel Ciolacu: „Partidul Social Democrat a câștigat alegerile. Ne-am îndeplinit obiectivul”

Premierul Marcel Ciolacu: „Partidul Social Democrat a câștigat alegerile. Ne-am îndeplinit obiectivul”

Partidul Social Democrat a câștigat alegerile. Ne-am îndeplinit obiectivul”, a declarat, duminică, liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu.

„Democraţia a triumfat. Le mulţumesc românilor că au ieşit la vot astăzi, pe caniculă, şi au dat legitimitate candidaţilor aleşi. Partidul Social Democrat a câştigat alegerile, tot ce am obţinut astăzi reprezintă încrederea pe care o ne-au dat-o românii. (…) Măsurile luate de PSD la guvernare au fost apreciate de către români”, a spus Marcel Ciolacu, la sediul partidului.

El a adăugat că scorul de la Primăria Capitalei este „o lecţie de democraţie” pe care o respectă.

„Scorul de la Primăria Capitalei este o lecţie de democraţie pe care o respectăm. Îi mulţumesc Gabrielei Firea pentru că a făcut o campanie foarte bună şi tot ce a putut ca PSD să aibă un scor bun in Bucureşti”, a afirmat liderul social-democrat.

PSD a câştigat la capitolul vot politic în ţară (Consilii judeţene) cu 35%, fiind urmat de PNL – 28%, ADU şi AUR – câte 12%, conform exit-poll-ului CURS-Avangarde transmis duminică seară în urma alegerilor locale.

Primarul în funcţie al Capitalei, Nicuşor Dan, susţinut de Alianţa Dreapta Unită, a obţinut, duminică, 45% din voturile bucureştenilor pentru un nou mandat, iar candidatul PSD, Gabriela Firea, a fost creditată cu 24%, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS-Avangarde, notează tvr.info.ro.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
nori împrăștiați
23.1 ° C
23.3 °
22.8 °
58 %
2.6kmh
40 %
sâm
26 °
Dum
30 °
lun
33 °
mar
33 °
mie
35 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii