Premierul României, Marcel Ciolacu: „Paștele, un prilej de a ne întări credința și de a găsi puterea de a depăși orice obstacol”

Premierul României, Marcel Ciolacu: „Paștele, un prilej de a ne întări credința și de a găsi puterea de a depăși orice obstacol”

Paștele este un prilej de a ne întări credința și de a găsi puterea de a depăși orice obstacol, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu, liderul PSD, într-un mesaj video postat duminică pe Facebook.

Premierul social-democrat a transmis un mesaj cu prilejul Sfintelor Paști.
„Dragi români, ce ne unește pe noi ca națiune? Credința, iubirea și speranța. În aceste zile, să ne reamintim de lucrurile simple și prețioase care dau sens vieții noastre: iubirea față de cei dragi, bucuria de a fi împreună, solidaritatea cu cei aflați în nevoie”, a declarat Marcel Ciolacu.
„Paștele ne reamintește că există o lumină care ne călăuzește și ne dă speranță. Este un prilej de a ne întări credința și de a găsi puterea de a depăși orice obstacol. La noi, românii, Paștele este sărbătoarea familiei. Este momentul în care ne adunăm în jurul mesei, toate generațiile, de la cei mai vârstnici până la cei mai tineri, din toată Europa, din toate colțurile lumii, pentru a ne bucura împreună de Învierea Domnului”, a adăugat liderul PSD.

„Dragi români, vă doresc ca lumina Învierii să vă aducă liniște în suflete, bucurie în inimi și binecuvântare în case. Vă îndemn să priviți cu încredere spre viitor. Împreună putem construi o Românie mai puternică și mai prosperă. Paște fericit și luminat tuturor! Hristos a înviat!”, a continuat premierul.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer acoperit de nori
11.5 ° C
12.3 °
11 °
88 %
4.1kmh
100 %
sâm
22 °
Dum
25 °
lun
22 °
mar
22 °
mie
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii