Primele explicații oferite de cântărețul de trap Gheboasă, în urma scandalului care vizează acuzații de trafic și consum de droguri

Primele explicații oferite de cântărețul de trap Gheboasă, în urma scandalului care vizează acuzații de trafic și consum de droguri

Cântărețul de trap Gabriel Gavriş, cunoscut sub numele de scenă Gheboasă, a oferit o primă replică în urma scandalului care vizează acuzații de trafic și consumul de droguri.

Cântărețul și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare că se află în libertate și că nu este traficant de droguri. Pe de altă parte, el a recunoscut că a fumat „un joint de marijuana” și a fost prins.

Surse judiciare citate de Agerpres declarau cu o zi în urmă că artistul era cercetat de procurorii DIICOT după ce ar fi fost depistat în Capitală având asupra sa canabis.

El a subliniat că nu a vândut niciodată droguri și că nu este traficant, el fiind doar „un fost consumator”, care a fost prins fumând un „joint de marijuana”. De asemenea, el promis „o melodie cu dedicație specială”:

„Frații mei, sunt bine, sănătos, în libertate. Toate știrile pe care le-ați văzut sunt FAL-SE. Eu am fost acuzat de deținere pentru consum. La percheziția de pe 1 martie, la mine de acasă nu s-a găsit nimic, iar pentru deținere pentru consum în România legea te pedepsește cu o amendă penală, așa că nu trebuie să ciripești ca să poți să pleci acasă liniștit. Mulțumesc pentru mesajele frumoase. Nu este implicat niciun minor, pentru că eu n-am vândut, eu nu vând și nu o să vând niciunui om care există, pentru că eu nu sunt un traficant. Eu sunt un simplu fost consumator, că am fumat și eu un joint de marijuana și m-a prins, acum ce să fac? Suntem în libertate. N-avem altceva ce să facem. Avem foarte multe proiecte, foarte multă treabă. O să rupem. Urmează o piesă cu dedicație specială”.

DIICOT a anunțat că au fost reținute, pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată, patru persoane care în perioada iulie 2020-februarie 2024, la diverse intervale de timp, ar fi comercializat și oferit gratuit, în diferite ocazii, cantități de canabis, unor consumatori din București și din județul Dâmbovița.

Procurorii DIICOT spun că cei patru și-au creat o rețea stabilă de clienți, comercializând drogul cu prețul de 50 lei pentru o doză, interacțiunea între vânzător și cumpărător realizându-se pe stradă.

În urma perchezițiilor făcute în acest dosar în București și în Ilfov au fost identificate și ridicate cantități de canabis, mai multe grindere și un cântar de precizie, obiecte purtând urme de materie vegetală, telefoane mobile, potrivit B1 TV.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
18.7 ° C
20.1 °
17.8 °
50 %
4.1kmh
0 %
mar
18 °
mie
24 °
joi
22 °
vin
27 °
sâm
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii