Raluca Turcan a anunțat că alocațiile vor fi majorate cu 20 de procente, din februarie

Raluca Turcan a anunțat că alocațiile vor fi majorate cu 20 de procente, din februarie

Ministrul Muncii promite alocații mai mari! Raluca Turcan spune că acestea vor fi majorate cu 20 de procente, din februarie. Ministrul a menționat și că majorarea apasă greu pe bugetul statului, care nu trece prin cea mai fericită perioadă. Tocmai de aceea a declarat că următoarea creștere depinde de situația financiară a României. În cel mai fericit scenariu, ar putea avea loc în vară.
Ministrul Muncii a venit cu un anunț așteptat de mult de părinți și copii. Raluca Turcan a declarat că alocațiile din februarie vor fi mai mari.
RALUCA TURCAN, Ministrul Muncii
Avem un proiect de lege in Parlament care prevedea doua etape de majorare a alocatiilor. Una la 1 ianuarie si una la mijlocul anului. Noi am operat majorarea din ianuarie, de 20 la suta si vom vedea daca se mai mentine si a doua majorare, de la mijlocul anului, de 20 la suta.
Așadar, următoarea majorare a alocațiilor depinde de decizia Parlamentului. Această mărire ar putea avea loc în luna iulie sau august. De săptămâna viitoare, alocaţiile pentru copiii cu vârste între 2 şi 18 ani vor ajunge la 214 lei pe lună. Ministrul Muncii a anunțat și la sfârșitul lunii decembrie că acestea vor fi majorate cu 20 la sută, de la 1 ianuarie.
Raluca Turcan a precizat atunci și că alocațiile pentru copiii până în doi ani și pentru cei cu dizabilități, dar care nu sunt mai mari de 18 ani, vor creşte la 427 de lei pe lună

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
11.1 ° C
11.6 °
10 °
86 %
2.6kmh
0 %
sâm
22 °
Dum
25 °
lun
22 °
mar
22 °
mie
22 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii