Vasile Constantin a spus că fiica sa a fost răpită de concubinul fostei sale soții, Simona Monica Iftimovici. Este vorba de un bărbat pe nume Marcel, care trăiește de o lungă perioadă de timp în afara țării, iar în ultimii zece ani a lucrat în construcții. Mama copilei de 12 ani muncește în străinătate alături de noul ei iubit. Este important de precizat că Vasile Constantin a câștigat custodia fiicei sale în urmă cu mai mulți ani.

Localizarea lui a fost făcută undeva în Olanda motiv pentru care polițiștii români vor lua legătura cu omolgii olandezi. Între timp, pe numele bărbatului va fi emis un mandat de urmărire internațională care să le permită acestora să acționeze.

Pe 14 aprilie, cuplul Simona-Monica – Marcel a plecat din țară cu autocarul în direcția Spania. De acolo, câteva săptămâni mai târziu s-a întors doar mama fetei (5 mai) pentru ca apoi femeia să se întoarcă iar în Spania.

Tatăl copilei este audiat la Poliție. El a spus, în urmă cu o zi, că de fiecare dată când fosta sa soție și iubitul ei veneau în țară, Anamaria îi vizita. Copila de 12 ani a mers în vizită în preajma sărbătorilor de Paște la masa sa. Fetița a plecat alături de mama ei și Marcel iar din acel moment nimeni nu i-a mai văzut. Anchetatorii au transmis că Anamaria a fost ucisă în urmă cu aproape trei săptămâni în urmă, potrivit Antena 3 CNN.