Românul care a făcut anul trecut scandal într-un avion internațional a fost condamnat definitiv la 2 ani și 6 luni cu executare

Românul care a făcut anul trecut scandal într-un avion internațional a fost condamnat definitiv la 2 ani și 6 luni cu executare

Un bărbat care a făcut scandal într-un avion care se deplasa pe ruta Copenhaga-București, în luna martie a anului 2022, a fost condamnat definitiv la 2 ani și 6 luni cu executare, potrivit News.ro.

Un bărbat în vârstă de 44 ani, aflat în stare de ebrietate, a fost condamnat definitiv la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, după ce a devenit violent cu pasagerii unei aeronave care efectua un zbor pe ruta Copenhaga – Bucureşti. Fapta a fost comisă în urmă cu aproape doi ani, relatează News.

„Un bărbat în vârstă de 44 ani, care a avut un comportament violent la adresa pasagerilor unei aeronave a fost condamnat definitiv la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pentru săvârşirea fără drept a oricărui act de violenţă fizică sau psihică asupra unei persoane aflate la bordul unei aeronave civile în zbor ori în pregătire de zbor, dacă fapta este de natură să pună în pericol siguranţa acestei aeronave, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 119 alin. 1 din Legea 21/2020 privind Codul Aerian al României şi pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

De asemenea, instanţa de judecată a dispus, ca pedeapsă complementară, interzicerea unor drepturi, respectiv exercitarea dreptului de a fi ales în autorităţi publice sau în orice alte funcţii publice şi dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat pe o durată de 3 ani, după executarea pedepsei principale”, a transmis vineri Poliţia de Frontieră, precizând că hotărârea aparţine Judecătoriei Buftea.

Conform sursei citate, la data 24.03.2022, poliţiştii de frontieră l-au preluat pe bărbat, la aterizare, dintr-o aeronavă care se deplasa pe ruta Copenhaga – Otopeni şi care a aterizat, la ora 21:10, în regim de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti. Motivul a fost generat de faptul că, bărbatul, aflându-se în stare avansată de ebrietate, a devenit indisciplinat şi a început o altercaţie în timpul aterizării, agresând verbal, atât pasagerii, cât şi pe membrii echipajului de zbor.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
24.3 ° C
24.9 °
22.8 °
68 %
2.6kmh
0 %
sâm
37 °
Dum
38 °
lun
36 °
mar
34 °
mie
30 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii