Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai: „Într-o perioadă în care scumpirile la alimente ne afectează din ce în ce mai mult, este esențial să acționăm cu diplomație”

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai: „Într-o perioadă în care scumpirile la alimente ne afectează din ce în ce mai mult, este esențial să acționăm cu diplomație”

„Într-o perioadă în care scumpirile la alimente ne afectează din ce în ce mai mult, este esențial să acționăm cu diplomație, pentru a găsi soluții și a asigura un nivel de trai decent pentru fiecare cetățean. Noi, membrii Partidului Social-Democrat, suntem conștienți de aceste probleme și suntem hotărâți să lucrăm pentru a le rezolva cât mai rapid cu putință”, atenționează senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai.

„De aceea, atragem atenția asupra faptului că neînțelegerile dintre anumiți politicieni nu fac decât să întârzie soluțiile și să agraveze situația. Este nevoie să lucrăm împreună pentru creșterea veniturilor, în special a salariaților și a populației vulnerabile. Acest lucru este vital pentru ca fiecare român să poată trăi decent, fără a fi nevoit să se confrunte cu scumpirile și cu lipsurile de zi cu zi.

În plus, trebuie să acționăm rapid și eficient pentru absorbția fondurilor europene, astfel încât să putem beneficia de investiții în infrastructură și în multe alte domenii importante pentru dezvoltarea țării noastre. De asemenea, gestionarea eficientă a crizelor generate de războiul din Ucraina trebuie să rămână o prioritate pentru noi toți. Așadar, vă îndemn să ne concentrăm pe aceste probleme reale și să nu ne lăsăm distrași de dispute politice inutile”, susține social – democratul”.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ploaie ușoară
22.6 ° C
22.8 °
22 °
98 %
5.1kmh
20 %
Dum
24 °
lun
35 °
mar
35 °
mie
37 °
joi
22 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii