Social-democrații ar fi de acord cu un guvern tehnocrat, dar pe termen scurt

Social-democrații ar fi de acord cu un guvern tehnocrat, chiar și condus de liberalul Nicolae Ciucă, dar pe un termen scurt, până la organizarea unor alegeri parlamentare anticipate.

Întrebat dacă ar susține un guvern tehnocrat, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reamintit joi că a mai avansat această variantă.

Prima propunere, a Partidului Social Democrat, a fost să venim cu un guvern de tehnocrați, de specialiști, până la alegerile generale anticipate”, a spus Ciolacu.

Întrebat dacă ar fi de acord ca acest guvern de tehnocrați să fie condus de Nicolae Ciucă, liderul PSD a spus că „este o posibilitate și nu trebuie exclusă”. Marcel Ciolacu a adăugat că este în dialog cu premierul desemnat și a făcut un apel către clasa politică.

În ceea ce privește criza politică, fac un apel la toți liderii politic cu reprezentare parlamentară în acest moment că deja întindem prea mult răbdarea românilor și este cazul ca clasa politică să ia o decizie. Întotdeauna, cea mai proastă decizie este când nu iei nicio decizie”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
ceață
2.5 ° C
2.8 °
2 °
90 %
0.5kmh
90 %
Dum
4 °
lun
9 °
mar
8 °
mie
4 °
joi
7 °

Opinii