Spotify vrea să vândă cursuri online

Spotify vrea să vândă cursuri online

Cursuri video online este noua categorie de conţinut care ar putea fi adăugată, în curând, în aplicaţia Spotify, scrie news.ro. Deocamdată este vorba despre un experiment derulat doar în Marea Britanie, iar compania va evalua rezultatele acestuia înainte să decidă cum va merge mai departe.

Concret, Spotify a început să experimenteze cu vânzarea cursurilor online, care constituie deja a patra categorie de conţinut a serviciului suedez, după muzică, podcast-uri şi ebook-uri.

Pentru început, Spotify oferă acces la patru categorii de cursuri – muzică, creativitate, business şi trai sănătos, iar furnizorii sunt BBC Maestro, Skillshare, Thinkific şi PlayVirtuoso,

Spotify le-a promis furnizorilor că le va oferi acces la audienţe mai mari şi că poate targeta direct utilizatorii interesanţi de domeniile respective.

Câteva lecţii dintr-un curs pot fi accesate gratuit, dar cei care vor să continue să înveţe, vor trebui să plătească. Plata nu se poate face în cadrul aplicaţiilor, pentru că Spotify nu vrea să plătească comision către Google sau Apple.

În schimb, compania opreşte un comision de la furnizorii cursurilor, dar nu a precizat cât este acesta.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
18.5 ° C
20.5 °
17.7 °
72 %
2.6kmh
0 %
joi
19 °
vin
26 °
sâm
24 °
Dum
24 °
lun
24 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii