Teleorman: Un tânăr de nici 17 ani și-a pus capul pe șină în fața trenului din cauza jocurilor de noroc

Teleorman: Un tânăr de nici 17 ani și-a pus capul pe șină în fața trenului din cauza jocurilor de noroc

Adelin a murit la nici 17 ani, călcat de tren, în zona unei gări din Alexandria. Adolescentul a ales să își pună capăt zilelor într-un mod sinistru, cel mai probabil din cauza unor datorii pe care le făcuse din cauza jocurilor de noroc.

”El este tânărul cu chip de înger care s-a sinucis lângă halta Alexandria Nord. Adelin avea doar 16 ani, urmând sa facă 17 în câteva zile. Nimeni nu știe de ce a recurs la acest gest, însă se pare că ar fi avut datorii din cauza jocurilor de noroc.

În fotografiile de pe rețelele sociale e doar un zâmbet, însă uneori, în spatele acestuia, se poate ascunde o mare suferință

Tânărul aflat la început de drum în viață, originar din Nanov, localitate de lângă Alexandria, a decis să își pună capăt zilelor, punând capul pe calea ferata care leagă Alexandria de Roșiori de Vede. Acesta a fost decapitat pe loc de singurul tren care trecea la acea oră pe acea linie. Imaginile cu care s-au confruntat anchetatorii au fost de groază, întrucât mecanicul trenului nu a mai putut evita inevitabilul.

Gestul este cu atât mai macabru cu cât vine la doar o zi după ce un alt tânăr, din alt județ, a decis să își dea foc chiar în fata unei agenții de pariuri, după ce pierduse 3000 de lei.

Dumnezeu să-i ierte!”, se arată pe pagina de Facebook Alexandra, Teleorman, România, 2.0.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
17.8 ° C
19.9 °
15 °
68 %
1kmh
0 %
sâm
29 °
Dum
28 °
lun
24 °
mar
22 °
mie
19 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii