Tinerii dansatori din Voluntari, premiați la xBOOM Challenge 2024

Tinerii dansatori din Voluntari, premiați la xBOOM Challenge 2024

Talentații tineri ai Clubului de Dans Modern de la Casa de Cultură Voluntari și-au reprezentat cu succes orașul la festivalul-concurs xBOOM Challenge, desfășurat în 27 și 28 aprilie la Palatul Național al Copiilor din București. Ei s-au întors de la concurs cu rezultate remarcabile: Trupa Mini Popit – locul I, Trupa Popit – locul I și Trupa Power – locul I.

Investiția în tineretul nostru este o prioritate”, afirmă în acest context, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul orașului Voluntari, Florentin Costel Pandele. „Ca susținători ai dezvoltării copiilor, ne angajăm, alături de Consiliul Local Voluntari, prin intermediul Direcţiei Educaţie Cultural Sportivă şi Identitate Comunitară, să continuăm să oferim acces gratuit la toate cursurile oferite de Casa de Cultură Voluntari. Este esențial să ne asigurăm că fiecare copil are oportunitatea de a-și dezvolta talentul fără a fi restricționat de aspectele financiare”, a mai spus edilul.

Îi felicităm și îi susținem pe acești tineri minunați, care vor continua să aducă succes după succes, făcându-ne pe toți extrem de mândri!”, a conchis Florentin Costel Pandele.

Foto: Facebook Florentin Costel Pandele

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
18.5 ° C
20.5 °
17.7 °
72 %
2.6kmh
0 %
joi
19 °
vin
26 °
sâm
24 °
Dum
24 °
lun
24 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii