Tragedie: Două adolescente în vârstă de 15 ani s-au sinucis, în municipiul Lupeni, aruncându-se de pe o clădire dezafectată

Tragedie: Două adolescente în vârstă de 15 ani s-au sinucis, în municipiul Lupeni, aruncându-se de pe o clădire dezafectată

Două adolescente în vârstă de 15 ani s-au sinucis sâmbătă, 9 decembrie, în municipiul Lupeni din Valea Jiului, aruncându-se de la înălțimea unui turn dezafectat de la fosta fabrică din zona Vâscoza.

Deși echipele de prim-ajutor au intervenit imediat, din nefericire, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru ele. Colege de clasă, cele două fete au ales să își pună capăt zilelor într-un mod tragic. Ele au suferit multiple traumatisme, după ce au căzut pe caldarâmul și pietrele din jurul turnului.

Una dintre cele două fete și-a anunțat mama cu privire la faptul că vrea să își pună capăt zilelor, motiv pentru care poliția a intervenit imediat la locul indicat. Una dintre adolescente a murit pe loc, iar pentru cealaltă, chiar dacă s-a încercat resuscitarea, medicii nu au mai putut face nimic.

Pe turnul de pe care s-au aruncat cele două tinere au fost găsite telefoanele și hainele acestora, spun surse apropiate anchetei, potrivit Gazeta de Dimineață.

În cadrul investigației, autoritățile au găsit, pe telefoanele celor două tinere, mesaje care indicau o stare de anxietate.

Pentru stabilirea motivelor și circumstanțelor care au dus la acest gest greu de imaginat, polițiștii au demarat o anchetă. De asemenea, a fost întocmit și un dosar penal care se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
8.9 ° C
11.6 °
5 °
60 %
2.1kmh
0 %
sâm
18 °
Dum
16 °
lun
15 °
mar
13 °
mie
5 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii