Tragedie în comuna doljeană Desa: Doi copii au fost găsiți decedați, în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon

Tragedie în comuna doljeană Desa: Doi copii au fost găsiți decedați, în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon

Doi copii, fraţi gemeni, în vârstă de numai de 9 ani, au murit intoxicați cu monoxid de carbon. Iar bunica lor, care îi avea în grijă, a fost transportată la spital.

Polițiștii și pompierii au deschis anchete pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs nenorocirea.

Cei doi frați locuiau cu bunicii în comuna Desa, din Dolj. De altfel, cel care a dat alarma dimineață a fost chiar bunicul gemenilor.

Bărbatul s-a panicat , a pus mâna pe telefon pentru a cere sprijinul autorităților, imediat au venit pompierii de la ISU Dolj și o ambulanță SMURD și două ambulanțe SJ, medicii au început imediat manevrele de resuscitare.

Din nefericire, pentru cei doi copii toate eforturile echipelor medicale au fost în zadar. Bunica lor, însă, a supraviețuit. A fost transportată la spital, iar acum este în stare stabilă.

Sebi și David, cei doi frați erau elevi eminenți și câștigaseră mai multe olimpiade și concursuri școlare. Erau crescuți de bunicii paterni după ce mama lor i-a părăsit când aveau un an, iar tatăl s-a recăsătorit și a plecat în altă localitate.

Învățătoarea copiilor are numai cuvinte de laudă despre cei doi frați.

Prima ipoteză a pompierilor este că atât copiii, cât și bunica lor s-au intoxicat cu monoxid de carbon emanat de soba aflată în camera în care dormeau. Și atrag atenția că sursele de încălzire trebuie verificate periodic pentru a preveni astfel de tragedii.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ceață
13 ° C
14.9 °
12 °
87 %
4kmh
40 %
Dum
22 °
lun
23 °
mar
23 °
mie
22 °
joi
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii